Lojra me motora me gara

Monday, March 5, 2012


 Intruksionet e lojes me motora me gara:
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja, 5 sekonda
Hapi 2 - Kliko mbi START
Hapi 3 - Rregullo shpejtesine
Hapi 4 - Kliko mbi RIDE ON
Hapi 5 - Kliko mbi pisten
Hapi 6 - Leviz me shigjetat te tastiera dhe Space Bar per te perdorur Nitro.

Game instructions
Step 1 - Wait for the game to load.
Step 2 - Click on start
Step 3 - Adjust the speed
Step 4 - Click on Ride On
Step 5 - Select the race
Step 6 - Use the arrow keys to move, "space bar" to speed up (nitro).
0 comments:

Post a Comment