Lojra me motorra

Monday, March 5, 2012Gara me motorra
Kliko ketu per te luajtur lojen me motorra me gara.
Hapi 1 - Kliko te SINGLE PLAYER
Hapi 2 - Zgjidh ngjyrat e veshjes dhe te BIKE mund te zgjedhesh motorr te ri
Hapi 3 - Kliko te RACE, dhe zgjidh pisten qe do te besh garen. Vetem 2 pistat e para jane te lira, te tjerat zhbllokohen nese fitoni
Hapi 4 - Kliko mbi pisten qe doni te luani.
Hapi 5 - Perdorni butonat me shigjeta te tastiera per te levizur.


Lojra me motorra ne mal
Kliko ketu per te luajtur lojen falas.
Hapi 1 - Prit sa te hapet loja me motorra
Hapi 2 - Kliko mbi START
Hapi 3 - Zgjidh motorrin tend, duhet te kalosh disa pista qe te zgjedhesh motora te rinj.
Hapi 4 - Kliko mbi GO
Hapi 5 - Luaj lojen. Shtyp shigjeten lart per ecur, shigjeten majtas per te ngritur rroten para, shigjeten djathtas per te ngritur rroten mbrapa.


Lojra me motorra me gara.
Kliko KETU per te luajtur kete loje falas per te gjithe.
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja (10 sekonda)
Hapi 2 - Kliko mbi NEW GAME
Hapi 3 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur. Duhet te kesh disa fitore qe te shikosh te gjitha postat e tjera. Mos harroni te ndaloni te FUEL per te marre benzine.
Lojra me gara
Kliko ketu per te luajtur lojra me gara me motorra
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja, 5 sekonda
Hapi 2 - Kliko mbi START
Hapi 3 - Rregullo shpejtesine
Hapi 4 - Kliko mbi RIDE ON
Hapi 5 - Kliko mbi pisten
Hapi 6 - Leviz me shigjetat te tastiera dhe Space Bar per te perdorur Nitro


Lojra me Naruto me motorra
Kliko ketu per te luajtur me Naruton.

Intruksionet e lojes:
Hapi 1 - Kliko mbi PLAY
Hapi 2 - Prit sa te ngarkohet loja
Hapi 3 - Kliko mbi START, e perseri START
Hapi 4 - Leviz me butonat me shigjeta te tastieraLojra me bicikleta Mountain Bike
Kliko ketu per ta luajtur lojen

Intruksionet e lojes:
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja
Hapi 2 - Kliko mbi butonin e madh PLAY
Hapi 3 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur

0 comments:

Post a Comment