Lojra me motorra

Monday, March 5, 2012Gara me motorra
Kliko ketu per te luajtur lojen me motorra me gara.
Hapi 1 - Kliko te SINGLE PLAYER
Hapi 2 - Zgjidh ngjyrat e veshjes dhe te BIKE mund te zgjedhesh motorr te ri
Hapi 3 - Kliko te RACE, dhe zgjidh pisten qe do te besh garen. Vetem 2 pistat e para jane te lira, te tjerat zhbllokohen nese fitoni
Hapi 4 - Kliko mbi pisten qe doni te luani.
Hapi 5 - Perdorni butonat me shigjeta te tastiera per te levizur.


Lojra me motorra ne mal
Kliko ketu per te luajtur lojen falas.
Hapi 1 - Prit sa te hapet loja me motorra
Hapi 2 - Kliko mbi START
Hapi 3 - Zgjidh motorrin tend, duhet te kalosh disa pista qe te zgjedhesh motora te rinj.
Hapi 4 - Kliko mbi GO
Hapi 5 - Luaj lojen. Shtyp shigjeten lart per ecur, shigjeten majtas per te ngritur rroten para, shigjeten djathtas per te ngritur rroten mbrapa.


Lojra me motorra me gara.
Kliko KETU per te luajtur kete loje falas per te gjithe.
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja (10 sekonda)
Hapi 2 - Kliko mbi NEW GAME
Hapi 3 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur. Duhet te kesh disa fitore qe te shikosh te gjitha postat e tjera. Mos harroni te ndaloni te FUEL per te marre benzine.
Lojra me gara
Kliko ketu per te luajtur lojra me gara me motorra
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja, 5 sekonda
Hapi 2 - Kliko mbi START
Hapi 3 - Rregullo shpejtesine
Hapi 4 - Kliko mbi RIDE ON
Hapi 5 - Kliko mbi pisten
Hapi 6 - Leviz me shigjetat te tastiera dhe Space Bar per te perdorur Nitro


Lojra me Naruto me motorra
Kliko ketu per te luajtur me Naruton.

Intruksionet e lojes:
Hapi 1 - Kliko mbi PLAY
Hapi 2 - Prit sa te ngarkohet loja
Hapi 3 - Kliko mbi START, e perseri START
Hapi 4 - Leviz me butonat me shigjeta te tastieraLojra me bicikleta Mountain Bike
Kliko ketu per ta luajtur lojen

Intruksionet e lojes:
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja
Hapi 2 - Kliko mbi butonin e madh PLAY
Hapi 3 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur

Lojra me motorraIntruksionet e lojes:
Hapi 1 - Prit derisa te ngarkohet loja
Hapi 2 - Kliko mbi RACE
Hapi 3 - Kliko mbi pisten, e para eshte e hapur te tjerat hapen pasi kalon raundin e dyte
Hapi 4 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur

Games instructions:
Step 1 - Wait for the game to load
Step 2 - Click on Race
Step 3 - Select the race you want, some are locked and can be unlocked after the first race
Step 4 - Use the arrow keys to move


Lojra me mountain bikeIntruksionet e lojes:
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja
Hapi 2 - Kliko mbi butonin e madh PLAY
Hapi 3 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur

Game intructions:
Step 1 - Wait for the game to load
Step 2 - Click on Play
Step 3 - Use the arrow keys to move.

Lojra me Naruto me gara me motorraIntruksionet e lojes:

Hapi 1 - Kliko mbi PLAY
Hapi 2 - Prit sa te ngarkohet loja
Hapi 3 - Kliko mbi START, e perseri START
Hapi 4 - Leviz me butonat me shigjeta te tastiera

Game instructions:
Step 1 - Click on Play
Step 2 - Wait for the game to load
Step 3 - Click on Start
Step 4 - Use the arrow keys to move the bike

Lojra me motora me gara


 Intruksionet e lojes me motora me gara:
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja, 5 sekonda
Hapi 2 - Kliko mbi START
Hapi 3 - Rregullo shpejtesine
Hapi 4 - Kliko mbi RIDE ON
Hapi 5 - Kliko mbi pisten
Hapi 6 - Leviz me shigjetat te tastiera dhe Space Bar per te perdorur Nitro.

Game instructions
Step 1 - Wait for the game to load.
Step 2 - Click on start
Step 3 - Adjust the speed
Step 4 - Click on Ride On
Step 5 - Select the race
Step 6 - Use the arrow keys to move, "space bar" to speed up (nitro).
Lojra me motorra me gara

Friday, March 2, 2012Instruksionet e lojes me motorra me gara.

Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja, 5 sekonda
Hapi 2 - Kliko te SINGLE PLAYER
Hapi 3 - Zgjidh ngjyrat e veshjes dhe te BIKE mund te zgjedhesh motorr te ri
Hapi 4 - Kliko te RACE, dhe zgjidh pisten qe do te besh garen. Vetem 2 pistat e para jane te lira, te tjerat zhbllokohen nese fitoni
Hapi 5 - Kliko mbi pisten qe doni te luani.
Hapi 6 - Perdorni butonat me shigjeta te tastiera per te levizur.

Game instruction:
Step 1 - Wait for the game to load, 5 seconds
Step 2 - Select "Single player"
Step 3 - Customize your character and the bike.
Step 4 - Click on RACE.
Step 5 - Click on the race you want to play, some are locked and can be unlocked if you win on the first two races.
Step 6 - Use the arrow keys to move the bike.

Lojra me motorra ne mal

Wednesday, February 29, 2012Intruksionet e lojes:
Hapi 1 - Prit sa te hapet loja me motorra
Hapi 2 - Kliko mbi START
Hapi 3 - Zgjidh motorrin tend, duhet te kalosh disa pista qe te zgjedhesh motora te rinj.
Hapi 4 - Kliko mbi GO
Hapi 5 - Luaj lojen. Shtyp shigjeten lart per ecur, shigjeten majtas per te ngritur rroten para, shigjeten djathtas per te ngritur rroten mbrapa.


Game Intructions:
Step 1 - Just wait till the game loads.
Step 2 - Click on Start
Step 3 - Select your bike to ride.
Step 4 - Click on GO
Step 5 - Use the arrow keys on your keyboard to move.

Lojra me motorra me garaIntruksionet e lojes:

Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja (10 sekonda)
Hapi 2 - Kliko mbi NEW GAME
Hapi 3 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur.
Duhet te kesh disa fitore qe te shikosh te gjitha postat e tjera. Mos harroni te ndaloni te FUEL per te marre benzine.

Game intructions:
Step 1 - Wait for the game to load (10 seconds)
Step 2 - Click on NEW GAME
Step 3 - Use the arrow keys to move
You must win in order to unclock new race tracks. Don't forget to refuel.